Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rangsit man u
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chao Fah is nu in balbezit. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop speelt de bal door. Likai is nu in balbezit. Likai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yuansheng met een sublieme pass. Somchit probeert de bal aan de voet te houden. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rangsit - man u 0:1

25e minuut.
Taepanich kopt de bal weg. Klungelig pakt Yuansheng de bal. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. Somchit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siriattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng onderschept slim de pass. Yuansheng passt de bal met de wreef. Taepanich rent richting de bal. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Singhakraipop passt de bal in één keer door. Kerddee bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anning. Anning krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Shinawatra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng passt de bal met de wreef. Taepanich rent richting de bal. Taepanich draait met de bal, schiet en ... Rakdhuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rangsit 41%, man u 59%.
AC Rangsit - man u 0:1

47e minuut.
Kerddee geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jia-Jun de bal onder controle te krijgen. Likai is nu in balbezit. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Anning is nu in balbezit. Singhakraipop rent richting de bal. Singhakraipop probeert naar een medespeler te passen. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Jia-Jun de bal onder controle te krijgen. Singhakraipop rent richting de bal. Singhakraipop passt de bal zonder na te denken. Likai rent richting de bal. Likai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Singhakraipop kopt de bal weg. Daar is Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likai verovert de bal door een tackle van achteren. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Chi geeft een hoge lob. Taepanich rent richting de bal. Buranasupkajorn begaat een overtreding. Buranasupkajorn krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Singhakraipop probeert de bal met de borst te controleren. Sirisayun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Singhakraipop. Singhakraipop krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rangsit 53%, man u 47%.
AC Rangsit - man u 0:1