Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man u park
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ying Soo speelt de bal door. Daar is Mali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mali probeert naar een medespeler te passen. Taepanich rent richting de bal. Taepanich schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Jun verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Jun speelt de bal door. Yuansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
man u - park 1:0

16e minuut.
Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Strichipan verovert de bal door een tackle van achteren. Strichipan geeft een lange en hoge pass. Taepanich rent richting de bal. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. Hwa Kai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chi met een harde bal richting middenveld. Kerddee kopt de bal weg. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Shinawatra met de inworp. Daar is Yuansheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuansheng passt de bal met de wreef. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk passt de bal met de wreef. Chi is nu in balbezit. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo schiet op doel. Kunthana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Manasuk rent richting de bal. Manasuk passt de bal met de wreef. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo onderschept slim de pass. Ying Soo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u 45%, park 55%.
man u - park 1:0

57e minuut.
Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chi de bal onder controle te krijgen. Ying Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Manasuk onderschept slim de pass. Manasuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ying Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ying Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
man u - park 1:1

80e minuut.
Anning passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Peerakrit de bal onder controle te krijgen. Taepanich is nu in balbezit. Yuansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
man u - park 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man u 64%, park 36%.
man u - park 2:1