Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rangsit wit1234
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Chang lin met de inworp. Rosemoang geeft een hoge lob. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asavchin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mu speelt de bal door. Chang lin speelt de bal door. Chao Fah rent richting de bal. Rosemoang onderschept slim de pass. Rosemoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Asavchin verovert de bal door een tackle van achteren. Asavchin geeft de bal voor. Samsee is nu in balbezit. Samsee haalt uit met een fantastische trap. Somchit probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Jittakorn geeft een lange en hoge pass. Wirijawiboon probeert de bal met de borst te controleren. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chang lin onderschept slim de pass. Siriattana rent richting de bal. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Rosemoang is nu in balbezit. Rosemoang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Somchit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chang lin met de inworp. Rosemoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosemoang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Likai rent richting de bal. Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai is nu in balbezit. Singhakraipop is nu in balbezit. Singhakraipop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rangsit 66%, wit1234 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Rangsit - wit1234 0:0

56e minuut.
Meeprem geeft de bal voor. Chao Fah speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wirijawiboon de bal onder controle te krijgen. Likai bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai haalt uit met een fantastische trap. Naranong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Samsee passt de bal in één keer door. Asavchin rent richting de bal. Asavchin probeert naar een medespeler te passen. Rosemoang is nu in balbezit. Rosemoang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chao Fah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosemoang onderschept slim de pass. Rosemoang probeert naar een medespeler te passen. Samsee rent richting de bal. Samsee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Buranasupkajorn speelt de bal door. Siriattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriattana passt de bal met de wreef. Likai is nu in balbezit. Likai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rangsit 45%, wit1234 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Rangsit - wit1234 0:0