Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wangwa F.C kins
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sukunya rent richting de bal. Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Wah met een sublieme pass. Sukunya rent richting de bal. Sukunya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 0:1

10e minuut.
Srikerd kopt de bal weg. bin Saad rent richting de bal. Sukunya verovert de bal door een tackle van achteren. Sukunya draait met de bal, schiet en ... Siew maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Baifeng de bal. Siew is nu in balbezit. Siew met een sublieme pass. Wah is nu in balbezit. Wah passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 0:3

44e minuut.
Sukunya rent richting de bal. Saithai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sukunya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wah legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Siew maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wangwa F.C 63%, kins 37%.
Wangwa F.C - kins 0:4

50e minuut.
Jamnunviriya kopt de bal weg. Jamnunviriya met een sublieme pass. Deyong heeft problemen om de bal te vangen. Kiam-Woon rent richting de bal. Kiam-Woon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 1:4

52e minuut.
Kiam-Woon is nu in balbezit. Chusak onderschept slim de pass. Yingsawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiam-Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wangwa F.C - kins 2:4

62e minuut.
Klungelig pakt Gwo Chung de bal. Yingsawa is nu in balbezit. Yingsawa passt de bal met de wreef. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Siew probeert naar een medespeler te passen. Sukunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wah is nu in balbezit. Sukunya rent richting de bal. Sukunya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wangwa F.C 33%, kins 67%.
Wangwa F.C - kins 2:4