Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolves B-13
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Panuncialonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraan met een sublieme pass. Tindog rent richting de bal. Tindog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - B-13 1:0

11e minuut.
Panuncialonan is nu in balbezit. Maraan is nu in balbezit. Maraan passt de bal met de wreef. Tindog is nu in balbezit. Tindog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quisisem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindog rent richting de bal. Quisisem begaat een overtreding. Quisisem krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cataran trapt de bal weg. Maraan kopt de bal weg. Kabigting is nu in balbezit. Tindog verovert de bal door een tackle van achteren. Tindog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - B-13 2:0

38e minuut.
Tindog rent richting de bal. Kabigting rent richting de bal. Tindog verovert de bal door een tackle van achteren. Tindog schiet op doel. Sagayaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - B-13 3:0

41e minuut.
Quimno met een sublieme pass. Maraan is nu in balbezit. Maraan passt de bal in één keer door. Tindog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindog draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - B-13 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves 48%, B-13 52%.
Wolves - B-13 4:0

66e minuut.
Quisisem onderschept slim de pass. Lumiqued is nu in balbezit. Lumiqued met een sublieme pass. Tindog bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindog schiet op doel. Sagayaga bokst de bal weg.

68e minuut.
Sagayaga met een sublieme pass. Conlu rent richting de bal. Met opzet legt Dulce zijn tegenspeler op de grond. Dulce krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ochoa met de inworp. Maraan is nu in balbezit. Maraan schiet op doel. Tindog rent richting de bal. Tindog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - B-13 5:0

88e minuut.
Quimno rent richting de bal. Santillán is nu in balbezit. Santillán speelt de bal door. Polangcus rent richting de bal. Polangcus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves 49%, B-13 51%.
Wolves - B-13 5:0