Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC DreamTEAM blackdragon_23
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sarigumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigumba passt de bal in één keer door. Sinagtala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dakila rent richting de bal. Dakila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC DreamTEAM - blackdragon_23 1:0

7e minuut.
Tapaya passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dampog de bal onder controle te krijgen. Angara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog onderschept slim de pass. Dampog geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ablang rent richting de bal. Angara is nu in balbezit. Alcantara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alcantara krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Dakila de bal. Dampog is nu in balbezit. Dampog passt de bal zonder na te denken. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC DreamTEAM 55%, blackdragon_23 45%.
AFC DreamTEAM - blackdragon_23 1:0

59e minuut.
Sarigumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Magbitang verovert de bal door een tackle van achteren. Magbitang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tapaya de bal. Tapaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Angara speelt de bal door. Carangal rent richting de bal. Maharais onderschept slim de pass. Maharais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Magbitang met een snelle inworp. Sarigumba probeert naar een medespeler te passen. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara draait met de bal, schiet en ... Lanete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dasig speelt de bal door. Tapaya is nu in balbezit. Tapaya geeft de bal voor. Magbitang is nu in balbezit. Magbitang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Tauyan met een harde bal richting middenveld. Yoro rent richting de bal. Yoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC DreamTEAM 49%, blackdragon_23 51%.
AFC DreamTEAM - blackdragon_23 1:0