Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackdragon_23 AFC DreamTEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Pumaren probeert de bal aan de voet te houden. Tindoc rent richting de bal. Pagunsan maakt een afschuwelijke overtreding. Pagunsan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Angara is nu in balbezit. Yumul onderschept slim de pass. Yumul speelt de bal door. Alcantara is nu in balbezit. Alcantara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:0

33e minuut.
Gonong geeft een hoge lob. Magbitang rent richting de bal. Magbitang geeft een hoge lob. Daar is Alcantara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcantara draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Pumaren de bal. Maharais bereikt de bal nog maar net als eerste. Maharais passt de bal in één keer door. Palpal-latok bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:1

44e minuut.
Daar is Lanete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoro onderschept slim de pass. Yoro speelt de bal door. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 50%, AFC DreamTEAM 50%.
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:2

60e minuut.
Carangal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carangal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaban met een snelle inworp. Maharais geeft een hoge lob. Tauyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palpal-latok controleert de bal met de borst. Tauyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:3

69e minuut.
Yumul is nu in balbezit. Sarigumba is nu in balbezit. Sarigumba speelt de bal door. Palpal-latok heeft problemen om de bal te vangen. Palpal-latok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:4

83e minuut.
Dasig speelt de bal door. Magbitang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaban. Talaban krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tauyan trapt de bal weg. Sarigumba kopt de bal weg. Tindoc rent richting de bal. Palpal-latok bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 63%, AFC DreamTEAM 37%.
blackdragon_23 - AFC DreamTEAM 1:4