Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globalport GOdSLACK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Palicte is nu in balbezit. Unabia begaat een overtreding. Palicte raakt geblesseerd tijdens het duel. Dicang wilt de vrije trap nemen. Angus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globalport - GOdSLACK 1:0

5e minuut.
Rabaca probeert naar een medespeler te passen. Macalino is nu in balbezit. Macalino met een sublieme pass. Palicte bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Karunungan met een snelle inworp. Punongbayan rent richting de bal. Muyot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muyot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globalport 55%, GOdSLACK 45%.
globalport - GOdSLACK 1:0

48e minuut.
Juico passt de bal zonder na te denken. Punongbayan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muyot. Muyot krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Punongbayan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Punongbayan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sagnep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juico is nu in balbezit. Juico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Juico speelt de bal door. Macalino rent richting de bal. Karunungan begaat een overtreding. Karunungan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Punongbayan probeert naar een medespeler te passen. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico is nu in balbezit. Juico draait met de bal, schiet en ... Bongon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Malipot speelt de bal door. Juico is nu in balbezit. Dabao rent richting de bal. Juico onderschept slim de pass. Juico draait met de bal, schiet en ... Bongon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico haalt uit met een fantastische trap. Bongon bokst de bal weg.

72e minuut.
Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonto rent richting de bal. Alonto speelt de bal door. Palicte is nu in balbezit. Palicte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bangachon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palicte rent richting de bal. Palicte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
globalport - GOdSLACK 2:0

86e minuut.
Bangachon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangachon geeft een hoge lob. Bagoyo kopt de bal weg. Juico rent richting de bal. Juico geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
globalport - GOdSLACK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globalport 56%, GOdSLACK 44%.
globalport - GOdSLACK 2:1