Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philippines globalport
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cabanting geeft een lange en hoge pass. Alupay kopt de bal weg. Sagnep kan de bal niet met de borst controleren. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - globalport 1:0

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Palicte de bal onder controle te krijgen. Mabilangan rent richting de bal. Dicang maakt een afschuwelijke overtreding. Mabilangan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mabilangan kan niet meer verder spelen. Bulusan komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dacuycuy passt de bal zonder na te denken. Alonto rent richting de bal. Alonto passt de bal in één keer door. Palicte is nu in balbezit. Palicte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Macalintal geeft de bal voor. Dicang kopt de bal weg. Palicte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palicte draait met de bal, schiet en ... Dalao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philippines - globalport 1:1

43e minuut.
Agas rent richting de bal. Palicte verovert de bal door een tackle van achteren. Dacuycuy is nu in balbezit. Dacuycuy draait met de bal, schiet en ... Dalao probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 63%, globalport 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philippines - globalport 1:1

48e minuut.
Bulusan geeft de bal voor. Dimaranan is nu in balbezit. Cabanting begaat een overtreding. Cabanting krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dicang speelt de bal door. Ferreria bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicte verovert de bal door een tackle van achteren. Dacuycuy is nu in balbezit. Dacuycuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal in één keer door. Bulusan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dimaranan de bal. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Macalintal met een snelle inworp. Agas is nu in balbezit. Dacuycuy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dacuycuy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
de la Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulusan is nu in balbezit. Bulusan probeert naar een medespeler te passen. Dimaranan is nu in balbezit. Dimaranan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - globalport 2:1

79e minuut.
Palicte is nu in balbezit. Palicte schiet op doel. Ferreria heeft problemen om de bal te vangen. Palicte is nu in balbezit. Palicte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philippines - globalport 2:2

80e minuut.
Dimaranan rent richting de bal. Cabanting bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan begaat een overtreding. Dimaranan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vayan trapt de bal weg. Dicang kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimaranan de bal. Dimaranan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 52%, globalport 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philippines - globalport 2:2