Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOdSLACK mema
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Punongbayan rent richting de bal. Punongbayan geeft een hoge lob. Bagoyo is nu in balbezit. Bagoyo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulayo kan de bal niet met de borst controleren. Madlangbayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GOdSLACK - mema 1:0

7e minuut.
Thoss speelt de bal door. Tiglao rent richting de bal. Tiglao met een sublieme pass. Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffud schiet op doel. Angus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Echande zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Karunungan heeft problemen om de bal te vangen. Bareng is nu in balbezit. Bareng geeft een lange en hoge pass. Tiglao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiglao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOdSLACK - mema 1:1

29e minuut.
Thoss heeft problemen om de bal te vangen. Punongbayan verovert de bal door een tackle van achteren. Punongbayan passt de bal zonder na te denken. Bulayo rent richting de bal. Bulayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOdSLACK - mema 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 52%, mema 48%.
GOdSLACK - mema 2:1

82e minuut.
Pagkatipunan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malipot met een snelle inworp. Juico is nu in balbezit. Juico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bareng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Bagoyo speelt de bal door. Bulayo rent richting de bal. Bulayo haalt uit met een fantastische trap. Madlangbayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 46%, mema 54%.
GOdSLACK - mema 2:1