Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolves AFC DreamTEAM
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Conlu rent richting de bal. Conlu passt de bal zonder na te denken. Quimno rent richting de bal. Pagunsan verovert de bal door een tackle van achteren. Pagunsan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolves - AFC DreamTEAM 0:1

19e minuut.
Pagunsan rent richting de bal. Palpal-latok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagunsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok is nu in balbezit. Palpal-latok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mamisao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maharais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagunsan rent richting de bal. Pagunsan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palpal-latok is nu in balbezit. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sarigumba onderschept slim de pass. Sarigumba speelt de bal door. Alampay rent richting de bal. Palpal-latok verovert de bal door een tackle van achteren. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Angara geeft een lange en hoge pass. Conlu is nu in balbezit. Palpal-latok verovert de bal door een tackle van achteren. Pagunsan rent richting de bal. Pagunsan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lumiqued bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagunsan onderschept slim de pass. Pagunsan speelt de bal door. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves 73%, AFC DreamTEAM 27%.
Wolves - AFC DreamTEAM 0:1

51e minuut.
Lumiqued rent richting de bal. Angara verovert de bal door een tackle van achteren. Angara met een sublieme pass. Pagunsan is nu in balbezit. Pagunsan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yoro passt de bal zonder na te denken. Pagunsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ... Alampay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ammog speelt de bal door. Pagunsan is nu in balbezit. Pagunsan passt de bal zonder na te denken. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolves 66%, AFC DreamTEAM 34%.
Wolves - AFC DreamTEAM 0:1