Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOdSLACK Philippines
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Karunungan rent richting de bal. Panimdim onderschept slim de pass. Punongbayan rent richting de bal. Panimdim onderschept slim de pass. Panimdim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimaranan is nu in balbezit. Dimaranan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOdSLACK - Philippines 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Bulayo de bal. Dimaranan is nu in balbezit. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap. Unabia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mabilangan probeert naar een medespeler te passen. Bangachon probeert naar een medespeler te passen. Bulayo is nu in balbezit. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bagoyo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dumalus komt het veld opgelopen. Angus trapt de bal weg. Dolera rent richting de bal. Juico maakt een afschuwelijke overtreding. Juico is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 56%, Philippines 44%.
GOdSLACK - Philippines 0:1

46e minuut.
Panimdim speelt de bal door. Dimaranan rent richting de bal. Dimaranan passt de bal zonder na te denken. Bulusan is nu in balbezit. Bulusan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Dolera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maganto verovert de bal door een tackle van achteren. Maganto geeft de bal voor. Malipot is nu in balbezit. Malipot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dimaranan verovert de bal door een tackle van achteren. Unabia is nu in balbezit. Panimdim onderschept slim de pass. Panimdim schiet op doel. Angus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOdSLACK - Philippines 0:2

83e minuut.
Maganto is nu in balbezit. Dolera geeft de bal voor. Unabia probeert de bal aan de voet te houden. Dimaranan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Panimdim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramirez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 46%, Philippines 54%.
GOdSLACK - Philippines 0:2