Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philippines Wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Maraan passt de bal zonder na te denken. Ammog is nu in balbezit. Mabilangan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mabilangan krijgt een gele kaart. Tindog raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carriaga komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Panimdim verovert de bal door een tackle van achteren. Panimdim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Conlu de bal. Dimaranan rent richting de bal. Dimaranan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Conlu rent richting de bal. Panimdim verovert de bal door een tackle van achteren. Lumiqued tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lumiqued krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Quimno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alupay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panimdim is nu in balbezit. Panimdim geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dolera speelt de bal door. Ferreria rent richting de bal. Carriaga rent richting de bal. Carriaga haalt uit met een fantastische trap. Dalao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - Wolves 0:1

29e minuut.
Macalintal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Carriaga heeft problemen om de bal te vangen. Carriaga draait met de bal, schiet en ... Dalao bokst de bal weg. Ferreria geeft de bal voor. Cabigao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamisao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamisao krijgt een gele kaart. Cabigao wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cabigao kan niet meer verder spelen. Bulusan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mamisao kopt de bal weg. Dolera kan de bal niet met de borst controleren. Maraan probeert naar een medespeler te passen. Carriaga rent richting de bal. Carriaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dolera geeft een lange en hoge pass. Conlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panimdim rent richting de bal. Dimaranan rent richting de bal. Dimaranan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bulusan speelt de bal door. Cataran geeft de bal voor. Maraan probeert naar een medespeler te passen. Carriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carriaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quimno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiqued bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiqued passt de bal zonder na te denken. Carriaga is nu in balbezit. Carriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - Wolves 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 47%, Wolves 53%.
Philippines - Wolves 0:2

50e minuut.
Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Dolera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolera probeert naar een medespeler te passen. Panimdim bereikt de bal nog maar net als eerste. Panimdim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bulusan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panimdim is nu in balbezit. Conlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlu geeft de bal voor. Panimdim geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - Wolves 1:2

64e minuut.
Mamisao is nu in balbezit. Panimdim verovert de bal door een tackle van achteren. Panimdim passt de bal zonder na te denken. Dimaranan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philippines - Wolves 2:2

66e minuut.
Dolera rent richting de bal. Conlu begaat een overtreding. Dolera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bulusan is nu in balbezit. Bulusan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Macalintal passt de bal met de wreef. Mabilangan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lumiqued. Mabilangan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mabilangan kan niet meer verder spelen. Ramirez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Datahan speelt de bal door. Maraan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraan speelt de bal door. Carriaga rent richting de bal. Carriaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Daar is Maraan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carriaga is nu in balbezit. Carriaga draait met de bal, schiet en ... Dalao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - Wolves 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 28%, Wolves 72%.
Philippines - Wolves 2:3