Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-13 mema
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Quisisem rent richting de bal. Pagkatipunan onderschept slim de pass. Pagkatipunan probeert naar een medespeler te passen. Gaffud is nu in balbezit. Gaffud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Tiglao rent richting de bal. Lakian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tiglao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaffud neemt de penalty, wat een uithaal! Sagayaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B-13 - mema 0:1

35e minuut.
Quisisem is nu in balbezit. Tiglao onderschept slim de pass. Quisisem is nu in balbezit. Tiglao verovert de bal door een tackle van achteren. Tiglao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Reavis rent richting de bal. Reavis geeft de bal voor. Polangcus kopt de bal weg. dela Cruz rent richting de bal. dela Cruz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Madlangbayan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Panuncialonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoss rent richting de bal. Panuncialonan verovert de bal door een tackle van achteren. Panuncialonan geeft de bal voor. dela Cruz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuncialonan onderschept slim de pass. Thoss begaat een overtreding. Thoss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-13 46%, mema 54%.
B-13 - mema 0:1

59e minuut.
Thoss probeert naar een medespeler te passen. Quisisem is nu in balbezit. Gaffud begaat een overtreding. Gaffud krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Dulce de bal. Dulce schiet op doel. Klungelig pakt Katalbas de bal. Polangcus bereikt de bal nog maar net als eerste. Polangcus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lakian rent richting de bal. Lakian geeft een hoge lob. Daar is Reavis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiglao is nu in balbezit. Tiglao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-13 40%, mema 60%.
B-13 - mema 0:1