Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOdSLACK AFC DreamTEAM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sarigumba passt de bal met de wreef. Malipot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maharais verovert de bal door een tackle van achteren. Maharais geeft een lange en hoge pass. Pagunsan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Talaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarigumba speelt de bal door. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagadas is nu in balbezit. Juico onderschept slim de pass. Juico haalt uit met een fantastische trap. Lanete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOdSLACK - AFC DreamTEAM 1:0

18e minuut.
Maganto is nu in balbezit. Maharais verovert de bal door een tackle van achteren. Maharais speelt de bal door. Palpal-latok bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Juico is nu in balbezit. Angara verovert de bal door een tackle van achteren. Angara met een sublieme pass. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap. Angus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Pagunsan is nu in balbezit. Punongbayan is nu in balbezit. Punongbayan passt de bal in één keer door. Pagunsan is nu in balbezit. Pagunsan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bangachon met een sublieme pass. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico passt de bal met de wreef. Bulayo is nu in balbezit. Bulayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bagoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoyo passt de bal met de wreef. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico rent richting de bal. Juico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 61%, AFC DreamTEAM 39%.
GOdSLACK - AFC DreamTEAM 1:0

47e minuut.
Maganto probeert de bal met de borst te controleren. Sarigumba speelt de bal door. Angara bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Punongbayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Punongbayan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Angara de bal onder controle te krijgen. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico haalt uit met een fantastische trap. Lanete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lanete probeert naar een medespeler te passen. Punongbayan kopt de bal weg. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Bangachon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maharais kopt de bal weg. Maganto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagunsan onderschept slim de pass. Pagunsan draait met de bal, schiet en ... Paal! Unabia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagunsan rent richting de bal. Pagunsan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Angara rent richting de bal. Angara passt de bal met de wreef. Maharais met een sublieme pass. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gonong heeft problemen om de bal te vangen. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angara. Angara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOdSLACK 52%, AFC DreamTEAM 48%.
GOdSLACK - AFC DreamTEAM 1:0