Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackdragon_23 GOdSLACK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bangachon is nu in balbezit. Alcantara verovert de bal door een tackle van achteren. Yumul bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lanete met een sublieme pass. Sinagtala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juico. Juico krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tapaya speelt de bal door. Alcantara rent richting de bal. Inding bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara onderschept slim de pass. Alcantara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bulayo is nu in balbezit. Juico rent richting de bal. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico rent richting de bal. Juico schiet op doel. Tauyan bokst de bal weg.

34e minuut.
Yumul probeert naar een medespeler te passen. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Karunungan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karunungan krijgt een gele kaart. Alcantara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alcantara kan niet meer verder spelen. Dampog komt het veld opgelopen. Pumaren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Maganto de bal. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Punongbayan probeert naar een medespeler te passen. Bagoyo met een sublieme pass. Bulayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulayo draait met de bal, schiet en ... Tauyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Pumaren de bal. Juico verovert de bal door een tackle van achteren. Bulayo is nu in balbezit. Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - GOdSLACK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 58%, GOdSLACK 42%.
blackdragon_23 - GOdSLACK 0:1

49e minuut.
Maganto passt de bal met de wreef. Lanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanete passt de bal zonder na te denken. Bulayo rent richting de bal. Bulayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackdragon_23 - GOdSLACK 0:2

51e minuut.
Bagoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoyo passt de bal in één keer door. Sinagtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico onderschept slim de pass. Juico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Taboyayong geeft de bal voor. Magbitang is nu in balbezit. Magbitang probeert naar een medespeler te passen. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yumul verovert de bal door een tackle van achteren. Yumul passt de bal in één keer door. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ... Angus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 51%, GOdSLACK 49%.
blackdragon_23 - GOdSLACK 0:2