Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC DreamTEAM mema
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Talaban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bareng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaffud rent richting de bal. Gaffud geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Angara bereikt de bal nog maar net als eerste. Angara passt de bal met de wreef. Thoss is nu in balbezit. Palpal-latok verovert de bal door een tackle van achteren. Palpal-latok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC DreamTEAM - mema 1:0

18e minuut.
Pagkatipunan rent richting de bal. Pagkatipunan geeft de bal voor. Cagadas heeft problemen om de bal te vangen. Tiglao verovert de bal door een tackle van achteren. Tiglao draait met de bal, schiet en ... Lanete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugas kopt de bal weg. Klungelig pakt Cagadas de bal. Tiglao is nu in balbezit. Tiglao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC DreamTEAM - mema 1:1

31e minuut.
Sarigumba onderschept slim de pass. Sarigumba probeert naar een medespeler te passen. Palpal-latok bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ... Dumayas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC DreamTEAM - mema 2:1

33e minuut.
Talaban met de inworp. Sarigumba met een sublieme pass. Maharais rent richting de bal. Maharais passt de bal zonder na te denken. Pagsibigan onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gonong is nu in balbezit. Echande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonong raakt geblesseerd tijdens het duel. Gonong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Buenaventura met de inworp. Thoss rent richting de bal. Thoss passt de bal in één keer door. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pagsibigan de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC DreamTEAM 40%, mema 60%.
AFC DreamTEAM - mema 2:1

70e minuut.
Daar is Palpal-latok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoss is nu in balbezit. Thoss speelt de bal door. Tiglao rent richting de bal. Tiglao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC DreamTEAM 41%, mema 59%.
AFC DreamTEAM - mema 2:1