Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philippines AFC DreamTEAM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Dolera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolera probeert naar een medespeler te passen. Pagunsan is nu in balbezit. Pagunsan schiet op doel. Dalao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palpal-latok rent richting de bal. Palpal-latok schiet op doel. Dalao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cagadas met een sublieme pass. Santa Cruz rent richting de bal. Macalintal begaat een overtreding. Macalintal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bulusan is nu in balbezit. Sarigumba verovert de bal door een tackle van achteren. Palpal-latok is nu in balbezit. Palpal-latok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alupay kan de bal niet met de borst controleren. Alupay passt de bal zonder na te denken. Angara rent richting de bal. Panimdim onderschept slim de pass. Panimdim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 67%, AFC DreamTEAM 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philippines - AFC DreamTEAM 0:0

50e minuut.
Sarigumba passt de bal in één keer door. Alupay geeft de bal voor. Klungelig pakt Angara de bal. Dimaranan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - AFC DreamTEAM 1:0

59e minuut.
Gonong rent richting de bal. Cabigao onderschept slim de pass. Cabigao probeert naar een medespeler te passen. Dimaranan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palacpac niet meer kan verder spelen. Anub komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Angara passt de bal zonder na te denken. Palpal-latok rent richting de bal. Ferreria rent richting de bal. Palpal-latok onderschept slim de pass. Palpal-latok draait met de bal, schiet en ... Dalao bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santa Cruz met de inworp. Angara speelt de bal door. Pagunsan rent richting de bal. Pagunsan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 70%, AFC DreamTEAM 30%.
Philippines - AFC DreamTEAM 1:0