Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackdragon_23 mema
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Magbitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Magbitang probeert naar een medespeler te passen. Alcantara rent richting de bal. Alcantara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Katalbas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Echande passt de bal in één keer door. Thoss geeft een lange en hoge pass. Tiglao rent richting de bal. Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagkatipunan rent richting de bal. Alcantara onderschept slim de pass. Yumul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Echande met de inworp. Gaffud heeft problemen om de bal te vangen. Tindoc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tindoc krijgt een gele kaart. Gaffud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaffud zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tiglao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinagtala onderschept slim de pass. Gaffud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiglao rent richting de bal. Tiglao schiet op doel. Tauyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 57%, mema 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackdragon_23 - mema 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackdragon_23 55%, mema 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackdragon_23 - mema 0:0