Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B-13 globalport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Macalino met een snelle inworp. Dacuycuy rent richting de bal. Dacuycuy schiet op doel. Quisisem probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
B-13 - globalport 0:1

13e minuut.
Rabaca is nu in balbezit. Rabaca met een sublieme pass. Palicte is nu in balbezit. Dacuycuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacuycuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dicang kopt de bal weg. Panuncialonan rent richting de bal. Dacuycuy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dacuycuy krijgt een gele kaart. Vayan heeft problemen om de bal te vangen. Polangcus is nu in balbezit. Vayan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vayan krijgt een gele kaart. Polangcus raakt geblesseerd tijdens het duel. Dulce legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Quisisem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dacuycuy rent richting de bal. Dacuycuy passt de bal met de wreef. Palicte bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-13 54%, globalport 46%.
B-13 - globalport 0:1

50e minuut.
Daar is Rabaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. dela Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. dela Cruz passt de bal met de wreef. Daar is Polangcus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polangcus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Quisisem is nu in balbezit. Dacuycuy verovert de bal door een tackle van achteren. Dacuycuy geeft een lange en hoge pass. Macalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kabigting probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dacuycuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacuycuy passt de bal zonder na te denken. Palicte rent richting de bal. Palicte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Panuncialonan is nu in balbezit. Rabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Rabaca speelt de bal door. Palicte rent richting de bal. Palicte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B-13 56%, globalport 44%.
B-13 - globalport 0:1