Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA OLYMPOS
stroukis Tactiek PIGASOS
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Smółko rent richting de bal. Abromeit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smółko. Smółko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Aldavert probeert de bal aan de voet te houden. Karniszowaty is nu in balbezit. Aldavert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aldavert krijgt een gele kaart. Karniszowaty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilca met een snel genomen vrije trap. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko geeft een hoge lob. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo schiet op doel. Tsiartas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaviedes onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aldavert neemt de hoekschop. Tsiartas bokst de bal weg.

23e minuut.
Billy speelt de bal door. Żymirski rent richting de bal. Kaviedes begaat een overtreding. Kaviedes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Karniszowaty probeert de bal met de borst te controleren. Berendei speelt de bal door. Wielgo kopt de bal weg. Żymirski rent richting de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Tsiartas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - OLYMPOS 0:1

37e minuut.
Billy geeft een hoge lob. Żymirski kopt de bal weg. Nusko heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wielgo onderschept slim de pass. Ilca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldavert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żymirski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 59%, OLYMPOS 41%.
ANDRITSAINA - OLYMPOS 0:1

48e minuut.
Smółko passt de bal met de wreef. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy passt de bal in één keer door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko passt de bal in één keer door. Roşca is nu in balbezit. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wielgo kopt de bal weg. Żymirski is nu in balbezit. Kaviedes begaat een overtreding. Żymirski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aldavert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Smółko speelt de bal door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Billy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Żymirski de bal onder controle te krijgen. Smółko geeft een lange en hoge pass. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kostúrko komt het veld opgelopen. Karniszowaty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dařílek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Żymirski kopt de bal weg. Wielgo controleert de bal met de borst. Leal rent richting de bal. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zawadziłło is nu in balbezit. Abromeit verovert de bal door een tackle van achteren. Dufour begaat een overtreding. Abromeit raakt geblesseerd tijdens het duel. Abromeit wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kaviedes onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldavert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. Paal! Tsiartas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 52%, OLYMPOS 48%.
ANDRITSAINA - OLYMPOS 0:1