Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIGEAS SC ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ
pred Tactiek 21
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 31.1
zeer goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Baccin geeft een lange en hoge pass. Serafeidis is nu in balbezit. Serafeidis speelt de bal door. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Mączewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis met een sublieme pass. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 1:0

7e minuut.
Baccin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsantilas met een snelle inworp. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
La Torta is nu in balbezit. Chalvatzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Torta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mączewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsantilas geeft een hoge lob. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 2:0

18e minuut.
Baccin geeft een hoge lob. Daar is Tsantilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsantilas probeert naar een medespeler te passen. Diochnos rent richting de bal. Diochnos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Voutiritsas is nu in balbezit. Diochnos rent richting de bal. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 3:0

21e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro met een sublieme pass. Diochnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diochnos haalt uit met een fantastische trap. Mączewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 4:0

27e minuut.
Diochnos passt de bal in één keer door. Voutiritsas rent richting de bal. Potro rent richting de bal. Voutiritsas onderschept slim de pass. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Serafeidis rent richting de bal. Serafeidis geeft de bal voor. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. Mączewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 5:0

30e minuut.
Máj met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Daar is Chalvatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Mączewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Sõrm de bal. Tsantilas is nu in balbezit. Tsantilas passt de bal met de wreef. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diochnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 30%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 70%.
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 7:0

49e minuut.
Tsantilas geeft een hoge lob. Chalvatzis heeft problemen om de bal te vangen. Máj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis onderschept slim de pass. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Mączewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gillot speelt de bal door. Roman heeft problemen om de bal te vangen. Diochnos is nu in balbezit. Diochnos passt de bal met de wreef. Mouflouzelis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sõrm kopt de bal weg. Fyseros is nu in balbezit. Fyseros geeft de bal voor. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap. Mączewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Roman heeft problemen om de bal te vangen. Mouflouzelis is nu in balbezit. Mouflouzelis met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Voutiritsas de bal. Diochnos rent richting de bal. Diochnos passt de bal in één keer door. Daar is Chalvatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap. Mączewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 8:0

67e minuut.
Baccin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tsantilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 9:0

69e minuut.
Mouflouzelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roman. Mouflouzelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mouflouzelis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diochnos rent richting de bal. Diochnos schiet op doel. Mączewski bokst de bal weg. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 10:0

71e minuut.
Serafeidis geeft de bal voor. Chalvatzis kopt de bal weg. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. Mączewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Sõrm is nu in balbezit. Sõrm geeft de bal voor. Fyseros rent richting de bal. Ortiz Mina onderschept slim de pass. Ortiz Mina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Chalvatzis de bal. Gillot is nu in balbezit. Chalvatzis onderschept slim de pass. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Mączewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 39%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 61%.
AIGEAS SC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 11:0