Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN TORNADO TOP GUN
5-3-2 Tactiek stratis2.1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Ascente speelt de bal door. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos passt de bal in één keer door. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Karamichalos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Koziarzewski onderschept slim de pass. Koziarzewski geeft de bal voor. Fragiadakis probeert naar een medespeler te passen. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Aranguren speelt de bal door. Ascente speelt de bal door. Fragiadakis is nu in balbezit. Fragiadakis geeft een hoge lob. Kafetzis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 0:1

17e minuut.
Koziarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koziarzewski krijgt een gele kaart. Valverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bossard krijgt zijn hoofd ertegen. Savón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Aranguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren speelt de bal door. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis schiet op doel. Karamichalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 0:2

29e minuut.
Ascente probeert naar een medespeler te passen. Fragiadakis is nu in balbezit. Fragiadakis passt de bal zonder na te denken. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascente passt de bal zonder na te denken. Fragiadakis speelt de bal door. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel. Karamichalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Drabalis geeft een hoge lob. Valverde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranguren. Aranguren krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aranguren met de inworp. Zacharatos rent richting de bal. Zacharatos geeft de bal voor. Vasilakopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Karamichalos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 0:3

40e minuut.
Stoppa controleert de bal met de borst. Agazzone met een sublieme pass. Antoniou rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 63%, TOP GUN 37%.
GREEN TORNADO - TOP GUN 1:3

46e minuut.
Haley komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde begaat een overtreding. Kafetzis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zacharatos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasilakopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. Karamichalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vasilakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos draait met de bal, schiet en ... Karamichalos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Valverde rent richting de bal. Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Karamichalos bokst de bal weg.

77e minuut.
Savón met een sublieme pass. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Vasilakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Karamichalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 1:4

82e minuut.
Klungelig pakt Popovici de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Fragiadakis probeert naar een medespeler te passen. Vasilakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde begaat een overtreding. Arkoudeas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zacharatos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toribio is nu in balbezit. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karamichalos trapt de bal weg. Fragiadakis kopt de bal weg. Ascente rent richting de bal. Ascente probeert naar een medespeler te passen. Aranguren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 51%, TOP GUN 49%.
GREEN TORNADO - TOP GUN 1:4