Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompotiakos F.C trakteria
343 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Laki passt de bal zonder na te denken. Schatten rent richting de bal. Schatten passt de bal in één keer door. Theodorou rent richting de bal. Theodorou geeft een hoge lob. Charalabidis bokst de bal weg. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 1:0

2e minuut.
Dokios passt de bal met de wreef. Kiourtzis heeft problemen om de bal te vangen. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zhitarev rent richting de bal. Laki is nu in balbezit. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev draait met de bal, schiet en ... Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 2:0

10e minuut.
Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal zonder na te denken. Zhitarev rent richting de bal. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 3:0

16e minuut.
Charalabidis met een harde bal richting middenveld. Boschet kopt de bal weg. Daar is Kiourtzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Gartner passt de bal in één keer door. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zhitarev passt de bal met de wreef. Laki speelt de bal door. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten schiet op doel. Karoulias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charalabidis bokst de bal weg.

24e minuut.
Gartner rent richting de bal. Gartner met een sublieme pass. Zhitarev rent richting de bal. Zhitarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 4:0

26e minuut.
Gartner verovert de bal door een tackle van achteren. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kiourtzis zijn tegenspeler op de grond. Kiourtzis krijgt een gele kaart. Laki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laki met een snel genomen vrije trap. Zhitarev maakt een snoekduik en kopt de bal. Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Schatten rent richting de bal. Gartner is nu in balbezit. Gartner speelt de bal door. Klungelig pakt Zhitarev de bal. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 5:0

31e minuut.
Gousgounis rent richting de bal. Schatten verovert de bal door een tackle van achteren. Tsopanoglou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schatten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Theodorou neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 6:0

37e minuut.
Gartner probeert naar een medespeler te passen. Theodorou rent richting de bal. Theodorou passt de bal zonder na te denken. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorou passt de bal met de wreef. Laki met een sublieme pass. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev draait met de bal, schiet en ... Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Theodorou met een snelle inworp. Ignatiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev rent richting de bal. Zhitarev schiet op doel. Charalabidis bokst de bal weg.

40e minuut.
Laki kopt de bal weg. Zhitarev heeft problemen om de bal te vangen. Zhitarev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schatten de bal. Schatten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ignatiadis met een sublieme pass. Patetsos is nu in balbezit. Patetsos geeft een hoge lob. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 7:0

45e minuut.
Gartner speelt de bal door. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karoulias rent richting de bal. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 20%, trakteria 80%.
Kompotiakos F.C - trakteria 7:0

46e minuut.
Ignatiadis rent richting de bal. Zhitarev onderschept slim de pass. Zhitarev passt de bal in één keer door. Schatten rent richting de bal. Schatten met een sublieme pass. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 8:0

49e minuut.
Gartner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 9:0

50e minuut.
Zhitarev kopt de bal weg. Laki rent richting de bal. Tsopanoglou is nu in balbezit. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki schiet op doel. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 10:0

52e minuut.
Zhitarev onderschept slim de pass. Gartner rent richting de bal. Gartner met een sublieme pass. Daar is Schatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schatten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 11:0

53e minuut.
Zhitarev passt de bal zonder na te denken. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski passt de bal in één keer door. Schatten rent richting de bal. Schatten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Theodorou zal de hoekschop nemen. Zhitarev heeft problemen om de bal te vangen. Schatten is nu in balbezit. Schatten draait met de bal, schiet en ... Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 12:0

66e minuut.
Klungelig pakt Schatten de bal. Laki met een sublieme pass. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev draait met de bal, schiet en ... Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 13:0

69e minuut.
Theodorou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zhitarev de bal. Schatten is nu in balbezit. Schatten schiet op doel. Karoulias probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laki is nu in balbezit. Tsopanoglou onderschept slim de pass. Zhitarev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 14:0

73e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski geeft de bal voor. Daar is Gousgounis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kiourtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev onderschept slim de pass. Zhitarev passt de bal in één keer door. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schatten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal zonder na te denken. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski geeft een hoge lob. Schatten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gartner verovert de bal door een tackle van achteren. Schatten is nu in balbezit. Schatten speelt de bal door. Zhitarev rent richting de bal. Zhitarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 15:0

88e minuut.
Theodorou speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal in één keer door. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - trakteria 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 18%, trakteria 82%.
Kompotiakos F.C - trakteria 16:0