Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ trakteria
21 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 23.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Schovanec passt de bal in één keer door. Roman rent richting de bal. Roman passt de bal in één keer door. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman geeft een lange en hoge pass. Daar is Karoulias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedovato rent richting de bal. Vedovato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 1:0

15e minuut.
Schovanec onderschept slim de pass. Schovanec met een sublieme pass. Kiourtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato onderschept slim de pass. Vedovato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kiourtzis geeft een hoge lob. Roman probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 2:0

19e minuut.
Roman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babiniotis de bal. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 3:0

21e minuut.
Vedovato passt de bal zonder na te denken. Sõrm rent richting de bal. Sõrm passt de bal met de wreef. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 4:0

24e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman met een sublieme pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu schiet op doel. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 5:0

29e minuut.
Gillot geeft de bal voor. Gousgounis kopt de bal weg. Daar is Babiniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 6:0

32e minuut.
Vedovato rent richting de bal. Vedovato passt de bal met de wreef. Gousgounis rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vedovato rent richting de bal. Vedovato schiet op doel. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 7:0

36e minuut.
Karoulias geeft de bal voor. Inworp. Sõrm met de inworp. Vedovato rent richting de bal. Vedovato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roman zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Tsopanoglou met een harde bal richting middenveld. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Schovanec passt de bal in één keer door. Sõrm is nu in balbezit. Sõrm met een sublieme pass. Schovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Schovanec passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sõrm met de inworp. Schovanec rent richting de bal. Schovanec passt de bal met de wreef. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 30%, trakteria 70%.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 7:0

46e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman speelt de bal door. Mokalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokalis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Máj verovert de bal door een tackle van achteren. Máj geeft een lange en hoge pass. Comaniciu controleert de bal met de borst. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 8:0

52e minuut.
Karoulias trapt de bal weg. Sõrm kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiourtzis de bal. Vedovato rent richting de bal. Vedovato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Schovanec passt de bal met de wreef. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sõrm met een sublieme pass. Gousgounis speelt de bal door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Tsopanoglou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 9:0

61e minuut.
Gousgounis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niklitsiotis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato schiet op doel. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 10:0

64e minuut.
Sõrm is nu in balbezit. Sõrm passt de bal in één keer door. Roman speelt de bal door. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 11:0

67e minuut.
Sõrm heeft problemen om de bal te vangen. Sõrm passt de bal in één keer door. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 12:0

74e minuut.
Karoulias trapt de bal weg. Sõrm controleert de bal met de borst. Sõrm geeft een hoge lob. Vedovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Taktikos rent richting de bal. Sõrm onderschept slim de pass. Sõrm geeft een lange en hoge pass. Vedovato rent richting de bal. Vedovato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vedovato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charalabidis trapt de bal weg. Schovanec heeft problemen om de bal te vangen. Schovanec probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal met de wreef. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sõrm passt de bal met de wreef. Roman speelt de bal door. Klungelig pakt Comaniciu de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 13:0

85e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman geeft een hoge lob. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 14:0

86e minuut.
Mokalis speelt de bal door. Taktikos is nu in balbezit. Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 15:0

88e minuut.
Schovanec probeert naar een medespeler te passen. Roman is nu in balbezit. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 16:0

90e minuut.
Sõrm onderschept slim de pass. Sõrm geeft een lange en hoge pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ 27%, trakteria 73%.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒ - trakteria 17:0