Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pierikos fc Soukoudaikos
antoni21 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Daar is Rejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aimla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft de bal voor. Molden springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas geeft de bal voor. Klungelig pakt Rejman de bal. Molden bereikt de bal nog maar net als eerste. Molden haalt uit met een fantastische trap. Varela bokst de bal weg.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varela niet meer kan verder spelen. Vrběna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pierikos fc 36%, Soukoudaikos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pierikos fc - Soukoudaikos 0:0

58e minuut.
Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Vinopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molden bereikt de bal nog maar net als eerste. Molden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Verlangen geeft een hoge lob. Vinopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Molden onderschept slim de pass. Molden draait met de bal, schiet en ... Vrběna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pierikos fc - Soukoudaikos 1:0

63e minuut.
Molden rent richting de bal. Vrběna met een sublieme pass. Verlangen kopt de bal weg. Rejman geeft een lange en hoge pass. Molden springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kardas is nu in balbezit. Kardas geeft een lange en hoge pass. Rejman kopt de bal weg. Molden is nu in balbezit. Molden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pierikos fc - Soukoudaikos 2:0

75e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Tyliński speelt de bal door. Verlangen speelt de bal door. Kardas rent richting de bal. Kardas geeft een lange en hoge pass. Vrběna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pierikos fc - Soukoudaikos 3:0

82e minuut.
Hrinda is nu in balbezit. Hrinda geeft de bal voor. Verlangen met een sublieme pass. Molden is nu in balbezit. Molden schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Molden bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman is nu in balbezit. Molden is nu in balbezit. Rejman rent richting de bal. Rejman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pierikos fc - Soukoudaikos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pierikos fc 37%, Soukoudaikos 63%.
pierikos fc - Soukoudaikos 4:0