Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
partalia Π.Α.Ο.Κ.Π.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Simos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatzianestis. Simos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polygerinos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barboutsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboutsopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stavroulakis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Venetidis speelt de bal door. Barboutsopoulos is nu in balbezit. Floratos is nu in balbezit. Barboutsopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Barboutsopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Kolovetsios de bal. Kolovetsios geeft een lange en hoge pass. Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas schiet op doel. Papadogiannakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 1:1

20e minuut.
Barboutsopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Ratatas de bal. Simos rent richting de bal. Tzemtibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemtibis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 2:1

22e minuut.
Ratatas passt de bal zonder na te denken. Kalabakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leventakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leventakos krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Armaos geeft een hoge lob. Inworp. Floratos met de inworp. Kolovetsios is nu in balbezit. Kolovetsios geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partalia 46%, Π.Α.Ο.Κ.Π. 54%.
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 2:1

49e minuut.
Polygerinos is nu in balbezit. Ratatas verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatas passt de bal in één keer door. Barboutsopoulos is nu in balbezit. Barboutsopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 2:2

73e minuut.
Armaos rent richting de bal. Armaos geeft een hoge lob. Kantakouzinos kopt de bal weg. Klungelig pakt Leventakos de bal. Kalabakas is nu in balbezit. Paal!

89e minuut.
Pathiakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas onderschept slim de pass. Ratatas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tzemtibis de bal. Tzemtibis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: partalia 56%, Π.Α.Ο.Κ.Π. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
partalia - Π.Α.Ο.Κ.Π. 2:2