Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Α.Ο.Κ.Π. Θύελλα Ελεούσας
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zouboulakis probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Papadogiannakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kälin geeft de bal voor. Daar is Kokovios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft de bal voor. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kopciuszko met een sublieme pass. Kälin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälin geeft een hoge lob. Crespo krijgt zijn hoofd ertegen. Papadogiannakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:1

7e minuut.
Kokovios is nu in balbezit. Kokovios passt de bal met de wreef. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini draait met de bal, schiet en ... Papadogiannakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kopciuszko met een sublieme pass. Zouboulakis is nu in balbezit. Zouboulakis met een sublieme pass. Karabesinis is nu in balbezit. Karabesinis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crespo rent richting de bal. Zouboulakis begaat een overtreding. Crespo raakt geblesseerd tijdens het duel. Altıntekin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:2

13e minuut.
Kälin met een snelle inworp. Psaltis is nu in balbezit. Bruschini onderschept slim de pass. Bruschini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pathiakakis de bal. Papadogiannakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pathiakakis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:3

21e minuut.
Psaltis probeert de bal aan de voet te houden. Bruschini rent richting de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Papadogiannakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:4

34e minuut.
Kalabakas is nu in balbezit. Fernández Magdaleno verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Magdaleno passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Bruschini is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kokovios rent richting de bal. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:5

43e minuut.
Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Pérez rent richting de bal. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ.Π. 76%, Θύελλα Ελεούσας 24%.
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:6

50e minuut.
Kälin kopt de bal weg. Sarafis heeft problemen om de bal te vangen. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. Papadogiannakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez geeft de bal voor. Papadogiannakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Vasilescu schiet op doel. Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Altıntekin geeft een hoge lob. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Altıntekin verovert de bal door een tackle van achteren. Altıntekin speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Bruschini is nu in balbezit. Bruschini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasilescu de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zouboulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin onderschept slim de pass. Altıntekin probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Altıntekin probeert naar een medespeler te passen. Pathiakakis is nu in balbezit. Pathiakakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Magdaleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Magdaleno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kälin met de inworp. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruschini raakt geblesseerd tijdens het duel. Crespo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pathiakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu schiet op doel. Papadogiannakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Armaos passt de bal in één keer door. Inworp. Kopciuszko met de inworp. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini geeft de bal voor. Papadogiannakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fernández Magdaleno kopt de bal weg. Pérez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kokovios de bal onder controle te krijgen. Bruschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo rent richting de bal. Vasilescu is nu in balbezit. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Bruschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruschini speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Papadogiannakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ.Π. 76%, Θύελλα Ελεούσας 24%.
Π.Α.Ο.Κ.Π. - Θύελλα Ελεούσας 0:7