Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakaras F.C. akadimia astrapi
433 Tactiek trexa
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cieślikowski geeft de bal voor. Bowsza rent richting de bal. Bowsza passt de bal in één keer door. Biggioggero heeft problemen om de bal te vangen. Biggioggero schiet op doel. Buránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mambretti onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Bowsza de bal onder controle te krijgen. Kapsalis geeft een hoge lob. Ulmanu is nu in balbezit. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza schiet op doel. Buránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Salvati onderschept slim de pass. Salvati probeert naar een medespeler te passen. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Buránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:1

13e minuut.
Galitsios passt de bal in één keer door. Biggioggero heeft problemen om de bal te vangen. Trevlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biggioggero de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Voinea speelt de bal door. Bowsza rent richting de bal. Ulmanu rent richting de bal. Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza schiet op doel. Buránek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bowsza rent richting de bal. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Buránek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos probeert naar een medespeler te passen. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galitsios onderschept slim de pass. Ulmanu geeft de bal voor. Trevlakis kopt de bal weg. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Buránek bokst de bal weg. Klungelig pakt Ulmanu de bal. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Ulmanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biggioggero verovert de bal door een tackle van achteren. Biggioggero met een sublieme pass. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:2

39e minuut.
Confuorto probeert naar een medespeler te passen. Kuik is nu in balbezit. Xintaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Xintaris geeft een hoge lob. Bowsza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 83%, akadimia astrapi 17%.
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:2

51e minuut.
Serwach met een snelle inworp. Prasinos rent richting de bal. Kapsalis begaat een overtreding. Kapsalis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kapsalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsalis passt de bal in één keer door. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza schiet op doel. Buránek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:3

56e minuut.
Galitsios met een snelle inworp. Kapsalis is nu in balbezit. Kapsalis passt de bal in één keer door. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulmanu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Trevlakis passt de bal in één keer door. Biggioggero rent richting de bal. Biggioggero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:4

60e minuut.
Kammerer komt het veld opgelopen. Mitrou komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mambretti geeft een lange en hoge pass. Cieślikowski kopt de bal weg. Kapsalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsalis geeft de bal voor. Biggioggero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Voinea passt de bal zonder na te denken. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Mitrou met een sublieme pass. Biggioggero is nu in balbezit. Biggioggero haalt uit met een fantastische trap. Buránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Trevlakis geeft de bal voor. Serwach kopt de bal weg. Mitrou rent richting de bal. Mitrou geeft de bal voor. Bowsza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bowsza is nu in balbezit. Mambretti rent richting de bal. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:5

88e minuut.
Inworp. Galitsios met een snelle inworp. Pielenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsalis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsalis geeft een hoge lob. Buránek bokst de bal weg.

90e minuut.
Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti geeft de bal voor. Inworp. Mitrou met een snelle inworp. Trevlakis probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 76%, akadimia astrapi 24%.
Olympiakaras F.C. - akadimia astrapi 0:5