Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City F.C OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
wing_new Tactiek Thunder!!!!
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Dundáček verovert de bal door een tackle van achteren. Dundáček geeft de bal voor. Inworp. Koukakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chavalas geeft de bal voor. Sĩ Hoàng bokst de bal weg.

9e minuut.
Daras bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski rent richting de bal. Daras onderschept slim de pass. Daras geeft de bal voor. Madow springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Karagounis is nu in balbezit. Karagounis geeft de bal voor. Przymorski probeert de bal aan de voet te houden. Madow rent richting de bal. Madow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Karapetsas rent richting de bal. Karapetsas passt de bal met de wreef. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Przaśniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Karagounis speelt de bal door. Chavalas rent richting de bal. Karagounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagounis geeft een hoge lob. Madow springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 71%, OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leicester City F.C - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 0:0

50e minuut.
Sĩ Hoàng trapt de bal weg. Szaleniec kopt de bal weg. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas passt de bal met de wreef. Daras geeft een hoge lob. Duberry rent richting de bal. Duberry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Giannoulis geeft een hoge lob. Vlădoiu kan de bal niet met de borst controleren. Daras maakt een afschuwelijke overtreding. Daras krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Čmeral is nu in balbezit. Čmeral geeft de bal voor. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 1:0

64e minuut.
Skylakos is nu in balbezit. Chavalas onderschept slim de pass. Chavalas probeert naar een medespeler te passen. Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Duberry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Olympio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải onderschept slim de pass. Trung Hải passt de bal met de wreef. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kaputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải draait met de bal, schiet en ... Przaśniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 2:0

89e minuut.
Olympio heeft problemen om de bal te vangen. Karapetsas rent richting de bal. Karapetsas speelt de bal door. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 56%, OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 44%.
Leicester City F.C - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 2:0