Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keraunos Olympiakaras F.C.
# Tactiek 433
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 51
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos passt de bal met de wreef. Castellucci rent richting de bal. Castellucci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Confuorto de bal onder controle te krijgen. Sarantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Olympiakaras F.C. 0:1

9e minuut.
Confuorto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pawlaczyk komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Prasinos met de inworp. Poimenidis speelt de bal door. Serwach geeft een lange en hoge pass. Pawlaczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Olympiakaras F.C. 0:2

24e minuut.
Prasinos is nu in balbezit. Prasinos geeft een hoge lob. Pawlaczyk kopt de bal weg. Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pielenz probeert naar een medespeler te passen. Prasinos speelt de bal door. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk schiet op doel. Staikos probeert de bal aan de voet te houden. Sarantakos bokst de bal weg.

32e minuut.
Soulié passt de bal met de wreef. Prasinos is nu in balbezit. Poimenidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poimenidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keraunos 71%, Olympiakaras F.C. 29%.
keraunos - Olympiakaras F.C. 0:2

49e minuut.
Mouratidis kopt de bal weg. Soulié geeft de bal voor. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zeitsprung passt de bal in één keer door. Savvidakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellucci. Castellucci krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Prasinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasinos met een sublieme pass. Kuik rent richting de bal. Kuik draait met de bal, schiet en ... Sarantakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keraunos - Olympiakaras F.C. 0:3

73e minuut.
Savvidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié onderschept slim de pass. Soulié passt de bal in één keer door. Kuik is nu in balbezit. Kuik draait met de bal, schiet en ... Sarantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Poimenidis onderschept slim de pass. Poimenidis met een sublieme pass. Trafas rent richting de bal. Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Savvidakis is nu in balbezit. Soulié onderschept slim de pass. Soulié passt de bal zonder na te denken. Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuik geeft een lange en hoge pass. Sarantakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keraunos 50%, Olympiakaras F.C. 50%.
keraunos - Olympiakaras F.C. 0:3