Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jbblasters jazzers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sury is nu in balbezit. Sury probeert naar een medespeler te passen. Yauvani is nu in balbezit. Yauvani haalt uit met een fantastische trap. Srikant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jbblasters - jazzers 0:1

7e minuut.
Miranda met een snelle inworp. Somnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Somnath probeert naar een medespeler te passen. Mangalampally bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalampally draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rajusingh rent richting de bal. Rajusingh geeft de bal voor. Lalita kopt de bal weg. Yauvani is nu in balbezit. Yauvani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbblasters 43%, jazzers 57%.
jbblasters - jazzers 0:1

48e minuut.
Koothrappally is nu in balbezit. Koothrappally geeft een hoge lob. Inworp. Swanimathan met een snelle inworp. Somnath geeft een hoge lob. Paal! Senapati rent richting de bal. Senapati schiet op doel. Klungelig pakt Kolala de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jbblasters - jazzers 1:1

62e minuut.
Mangalampally verovert de bal door een tackle van achteren. Sury rent richting de bal. Sury geeft een hoge lob. Rajusingh rent richting de bal. Rajusingh geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koothrappally geeft een hoge lob. Miranda is nu in balbezit. Pradip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pradip krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Somnath is nu in balbezit. Somnath passt de bal zonder na te denken. Senapati rent richting de bal. Senapati haalt uit met een fantastische trap. Pritish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jbblasters - jazzers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbblasters 33%, jazzers 67%.
jbblasters - jazzers 2:1