Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MYLFC Pune United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Mehendale speelt de bal door. Klungelig pakt Ekachakra de bal. Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - Pune United 0:1

24e minuut.
Buddhadev rent richting de bal. Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddhadev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keshavan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ashok met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - Pune United 0:2

39e minuut.
Mehendale bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehendale met een sublieme pass. Ekachakra rent richting de bal. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap. Subhangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - Pune United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 52%, Pune United 48%.
MYLFC - Pune United 0:3

48e minuut.
Chandrasekharan geeft de bal voor. Inworp. Shyamal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keshavan is nu in balbezit. Keshavan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mehendale rent richting de bal. Mehendale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tammana de bal. Ekachakra rent richting de bal. Ekachakra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ashok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohanty met een snelle inworp. Chittor rent richting de bal. Chittor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jeeri onderschept slim de pass. Jeeri speelt de bal door. Chittor is nu in balbezit. Gundlapalli rent richting de bal. Gundlapalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mehendale onderschept slim de pass. Chittor verovert de bal door een tackle van achteren. Chittor speelt de bal door. Mohanty rent richting de bal. Mohanty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 66%, Pune United 34%.
MYLFC - Pune United 0:3