Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayank`s Chennai City FC
4d Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Gajendra met de inworp. Radia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pramath. Pramath krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Dhrtiman onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gajendra neemt de hoekschop. Mecca is nu in balbezit. Mecca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kavi met een snelle inworp. Vijayabhas rent richting de bal. Prajna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prajna krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Manendra trapt de bal weg. Prajna kopt de bal weg. Manendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gajendra kopt de bal weg. Klungelig pakt Radia de bal. Chittaswarup begaat een overtreding. Chittaswarup krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Radia is nu in balbezit. Radia speelt de bal door. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... Mitul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - Chennai City FC 1:0

33e minuut.
Chittaswarup probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Kavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radia rent richting de bal. Radia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sangha is nu in balbezit. Sangha geeft een hoge lob. Kansal kopt de bal weg. Prajna rent richting de bal. Prajna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 48%, Chennai City FC 52%.
Mayank`s - Chennai City FC 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt Vijayabhas de bal. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna passt de bal met de wreef. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mayank`s - Chennai City FC 1:1

83e minuut.
Sangha rent richting de bal. Mecca verovert de bal door een tackle van achteren. Mecca geeft een hoge lob. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - Chennai City FC 2:1

89e minuut.
Sangha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kavi de bal onder controle te krijgen. Chittaswarup rent richting de bal. Vijayabhas verovert de bal door een tackle van achteren. Vijayabhas geeft een hoge lob. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 51%, Chennai City FC 49%.
Mayank`s - Chennai City FC 2:1