Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knight Riders MYLFC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Vattyam met een sublieme pass. Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manu. Chittor raakt geblesseerd tijdens het duel. Buddhadev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aron rent richting de bal. Chittor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aron. Aron krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Shetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Shetty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutta de bal. Shetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Shetty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sarang probeert de bal met de borst te controleren. Sarang probeert naar een medespeler te passen. Godambe rent richting de bal. Ulind rent richting de bal. Ulind schiet op doel. Subhangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 47%, MYLFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knight Riders - MYLFC 0:0

68e minuut.
Daar is Chittor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron is nu in balbezit. Aron probeert naar een medespeler te passen. Shaukat rent richting de bal. Shaukat geeft een lange en hoge pass. Subhangi bokst de bal weg. Ulind bereikt de bal nog maar net als eerste. Subhangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulind is nu in balbezit. Ulind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Knight Riders - MYLFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 30%, MYLFC 70%.
Knight Riders - MYLFC 1:0