Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abhi Chennai City FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Keshaw onderschept slim de pass. Adani rent richting de bal. Nimbalkar begaat een overtreding. Nimbalkar krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirajkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gargeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargeya geeft een hoge lob. Dhrtiman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
abhi - Chennai City FC 1:0

23e minuut.
Nimbalkar is nu in balbezit. Keshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Keshaw met een sublieme pass. Mandyam rent richting de bal. Mandyam geeft een hoge lob. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abhi 47%, Chennai City FC 53%.
abhi - Chennai City FC 1:0

48e minuut.
Satyavrat probeert naar een medespeler te passen. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna passt de bal met de wreef. Sanzgiri is nu in balbezit. Sanzgiri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mandyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandyam geeft een lange en hoge pass. Chawd bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd schiet op doel. Sammeta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Chittaswarup de bal. Sangha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satyavrat. Sangha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Inworp. Mandyam met de inworp. Nimbalkar heeft problemen om de bal te vangen. Gargeya rent richting de bal. Gargeya geeft een lange en hoge pass. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mecca geeft een lange en hoge pass. Daar is Thirunarayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kansal geeft een lange en hoge pass. Sanzgiri is nu in balbezit. Sanzgiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abhi - Chennai City FC 1:1

78e minuut.
Gargeya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Satyavati komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mirajkar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Satyavrat is nu in balbezit. Satyavrat passt de bal zonder na te denken. Tanu is nu in balbezit. Satyavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyavati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abhi 45%, Chennai City FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abhi - Chennai City FC 1:1