Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chennai City FC abhi
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pramath passt de bal met de wreef. Mecca is nu in balbezit. Viswanathan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanzgiri de bal. Sanzgiri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pramath geeft de bal voor. Inworp. Jayasinghe met de inworp. Mandyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandyam geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nimbalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargeya is nu in balbezit. Gargeya passt de bal zonder na te denken. Chawd bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mandyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gargeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargeya geeft een lange en hoge pass. Chawd bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gargeya rent richting de bal. Gargeya draait met de bal, schiet en ... Mitul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - abhi 0:1

39e minuut.
Sangha speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirajkar neemt de hoekschop. Chawd rent richting de bal. Chawd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - abhi 0:2

45e minuut.
Pramath geeft de bal voor. Inworp. Mandyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gargeya rent richting de bal. Gargeya geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - abhi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 71%, abhi 29%.
Chennai City FC - abhi 0:3

46e minuut.
Prajna rent richting de bal. Chawd verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd onderschept slim de pass. Chawd draait met de bal, schiet en ... Mitul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Viswanathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayasinghe rent richting de bal. Nimbalkar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nimbalkar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Satyavrat met een sublieme pass. Mandyam is nu in balbezit. Mandyam probeert naar een medespeler te passen. Chawd rent richting de bal. Chawd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jayasinghe verovert de bal door een tackle van achteren. Jayasinghe passt de bal met de wreef. Sammeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd verovert de bal door een tackle van achteren. Chawd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dhrtiman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gargeya is nu in balbezit. Gargeya geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - abhi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 58%, abhi 42%.
Chennai City FC - abhi 0:4