Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayank`s Simito
4d Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavi geeft een lange en hoge pass. Raje geeft een lange en hoge pass. Wadoo heeft problemen om de bal te vangen. Manu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kavi speelt de bal door. Bhadrak geeft een hoge lob. Manjiunath probeert de bal met de borst te controleren. Sivaram rent richting de bal. Sivaram geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - Simito 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Laul de bal. Ruchi rent richting de bal. Ruchi met een sublieme pass. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manendra met een harde bal richting middenveld. Venugopal kopt de bal weg. Gangadutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Uppalapati geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavi met de inworp. Raje rent richting de bal. Raje geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sivaram rent richting de bal. Sivaram geeft een lange en hoge pass. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - Simito 0:2

42e minuut.
Laul passt de bal in één keer door. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchi begaat een overtreding. Ruchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 41%, Simito 59%.
Mayank`s - Simito 0:2

62e minuut.
Vijayabhas speelt de bal door. Mecca rent richting de bal. Talwar is nu in balbezit. Mecca onderschept slim de pass. Mecca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suresh geeft een hoge lob. Manjiunath met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wadoo de bal. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap. Vidwans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 34%, Simito 66%.
Mayank`s - Simito 0:2