Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MYLFC El Matador
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 27
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


3e minuut.
Thogulva met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Godambe is nu in balbezit. Prieto onderschept slim de pass. Prieto schiet op doel. Subhangi bokst de bal weg.

9e minuut.
Prieto speelt de bal door. Primal bereikt de bal nog maar net als eerste. Primal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roopak de bal. Roopak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Thogulva probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak haalt uit met een fantastische trap. Sitipala probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - El Matador 0:1

14e minuut.
Skadberg speelt de bal door. Roopak is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Subhangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - El Matador 0:2

16e minuut.
Thogulva verovert de bal door een tackle van achteren. Thogulva passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak schiet op doel. Subhangi bokst de bal weg.

19e minuut.
Amitava bereikt de bal nog maar net als eerste. Amitava speelt de bal door. Godambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Amitava passt de bal met de wreef. Skadberg rent richting de bal. Skadberg passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Roopak rent richting de bal. Sitipala bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak onderschept slim de pass. Roopak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Roopak is nu in balbezit. Roopak draait met de bal, schiet en ... Sitipala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Roopak is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - El Matador 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 68%, El Matador 32%.
MYLFC - El Matador 0:3

49e minuut.
Godambe geeft een hoge lob. Gundlapalli kopt de bal weg. Vattyam is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Subhangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitipala kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Skadberg geeft de bal voor. Roopak heeft problemen om de bal te vangen. Buddhadev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - El Matador 0:4

71e minuut.
Chandrasekharan onderschept slim de pass. Chandrasekharan passt de bal zonder na te denken. Gundlapalli is nu in balbezit. Chittor rent richting de bal. Chittor draait met de bal, schiet en ... Neeharika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 60%, El Matador 40%.
MYLFC - El Matador 0:4