Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune United Knight Riders
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Keshavan met een sublieme pass. Ekachakra heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarang. Sarang krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ekachakra kan de bal niet met de borst controleren. Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron rent richting de bal. Ekachakra rent richting de bal. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap. Ankit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Keshavan de bal onder controle te krijgen. Gutta is nu in balbezit. Keshavan onderschept slim de pass. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Polamreddy probeert naar een medespeler te passen. Shaukat is nu in balbezit. Shaukat passt de bal in één keer door. Ulind rent richting de bal. Ulind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Knight Riders 0:1

38e minuut.
Aron rent richting de bal. Aron passt de bal met de wreef. Sarang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulind is nu in balbezit. Ulind draait met de bal, schiet en ... Suchin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Knight Riders 0:2

42e minuut.
Tapi probeert naar een medespeler te passen. Keshavan rent richting de bal. Keshavan passt de bal met de wreef. Ekachakra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekachakra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 57%, Knight Riders 43%.
Pune United - Knight Riders 0:2

58e minuut.
Manu rent richting de bal. Manu geeft de bal voor. Ekachakra probeert de bal aan de voet te houden. Keshavan is nu in balbezit. Keshavan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Ulind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehendale bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarang onderschept slim de pass. Sarang haalt uit met een fantastische trap. Prasannakumar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shaukat zal de hoekschop nemen. Polamreddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Polamreddy haalt uit met een fantastische trap. Ulind bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Knight Riders 0:3

71e minuut.
Kumbla passt de bal in één keer door. Aron rent richting de bal. Keshavan begaat een overtreding. Keshavan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 40%, Knight Riders 60%.
Pune United - Knight Riders 0:3