Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayank`s abhi
4d Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Klungelig pakt Mandyam de bal. Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavi passt de bal in één keer door. Satyavati rent richting de bal. Satyavati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prasata geeft de bal voor. Mandyam kopt de bal weg. Chawd rent richting de bal. Chawd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Satyavati geeft de bal voor. Mandyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandyam passt de bal met de wreef. Chawd bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gajendra passt de bal met de wreef. Radia is nu in balbezit. Radia passt de bal met de wreef. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 54%, abhi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mayank`s - abhi 0:0

52e minuut.
Adani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radia kan de bal niet met de borst controleren. Radia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mecca is nu in balbezit. Mecca passt de bal in één keer door. Radia bereikt de bal nog maar net als eerste. Radia haalt uit met een fantastische trap. Saumya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - abhi 1:0

90e minuut.
Satyavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyavati schiet op doel. Manjiunath kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mandyam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 35%, abhi 65%.
Mayank`s - abhi 1:0