Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chennai City FC Simito
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nimbalkar speelt de bal door. Pramath bereikt de bal nog maar net als eerste. Pramath geeft een hoge lob. Sanzgiri is nu in balbezit. Sanzgiri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ruchi rent richting de bal. Ruchi geeft de bal voor. Dhrtiman is nu in balbezit. Gangadutt verovert de bal door een tackle van achteren. Gangadutt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chittaswarup passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suresh met een snelle inworp. Sivaram is nu in balbezit. Sivaram geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nimbalkar speelt de bal door. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri passt de bal in één keer door. Kansal rent richting de bal. Kansal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chittaswarup speelt de bal door. Kansal rent richting de bal. Kansal geeft de bal voor. Sanzgiri rent richting de bal. Sanzgiri draait met de bal, schiet en ... Vidwans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chennai City FC - Simito 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 52%, Simito 48%.
Chennai City FC - Simito 1:0

50e minuut.
Nimbalkar is nu in balbezit. Nimbalkar geeft de bal voor. Ruchi kopt de bal weg. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Chittaswarup met een snelle inworp. Kansal is nu in balbezit. Kansal geeft een hoge lob. Vidwans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruchi geeft een hoge lob. Sanzgiri rent richting de bal. Prajna is nu in balbezit. Prajna schiet op doel. Daar is Uppalapati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chennai City FC 43%, Simito 57%.
Chennai City FC - Simito 1:0