Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simito Chennai City FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri rent richting de bal. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna draait met de bal, schiet en ... Vidwans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - Chennai City FC 0:1

10e minuut.
Prajna is nu in balbezit. Prajna passt de bal in één keer door. Wadoo rent richting de bal. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Prajna speelt de bal door. Nimbalkar speelt de bal door. Sanzgiri is nu in balbezit. Sanzgiri schiet op doel. Vidwans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - Chennai City FC 0:2

38e minuut.
Prajna passt de bal zonder na te denken. Kansal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansal passt de bal zonder na te denken. Sanzgiri rent richting de bal. Sanzgiri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sivaram passt de bal met de wreef. Daar is Laul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimbalkar is nu in balbezit. Laul rent richting de bal. Laul schiet op doel. Mitul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 63%, Chennai City FC 37%.
Simito - Chennai City FC 0:2

46e minuut.
Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt verovert de bal door een tackle van achteren. Gangadutt probeert naar een medespeler te passen. Muthukumar rent richting de bal. Muthukumar geeft de bal voor. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - Chennai City FC 1:2

68e minuut.
Venugopal passt de bal in één keer door. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna passt de bal met de wreef. Sanzgiri rent richting de bal. Sanzgiri draait met de bal, schiet en ... Vidwans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - Chennai City FC 1:3

85e minuut.
Nimbalkar rent richting de bal. Nimbalkar speelt de bal door. Prajna rent richting de bal. Sanzgiri rent richting de bal. Sanzgiri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 62%, Chennai City FC 38%.
Simito - Chennai City FC 1:3