Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Knight Riders Chennai City FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Shaukat bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaukat draait met de bal, schiet en ... Dhrtiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulind bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulind schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gutta is nu in balbezit. Gutta passt de bal met de wreef. Ulind rent richting de bal. Ulind draait met de bal, schiet en ... Sammeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dhrtiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarang onderschept slim de pass. Sarang met een sublieme pass. Ulind is nu in balbezit. Ulind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knight Riders - Chennai City FC 1:0

10e minuut.
Prajna rent richting de bal. Prajna passt de bal met de wreef. Deepak is nu in balbezit. Sanzgiri verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzgiri schiet op doel. Ankit bokst de bal weg.

22e minuut.
Prajna speelt de bal door. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Deepak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna rent richting de bal. Prajna draait met de bal, schiet en ... Ankit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kansal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna geeft een hoge lob. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 45%, Chennai City FC 55%.
Knight Riders - Chennai City FC 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kansal de bal. Kansal met een sublieme pass. Prajna is nu in balbezit. Prajna haalt uit met een fantastische trap. Ankit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Knight Riders - Chennai City FC 1:1

54e minuut.
Manu geeft een hoge lob. Inworp. Kansal met een snelle inworp. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Surabhi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nimbalkar de bal. Sarang verovert de bal door een tackle van achteren. Sarang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pramath bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarang verovert de bal door een tackle van achteren. Sarang passt de bal zonder na te denken. Daar is Ulind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulind draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gutta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sarang de bal. Sarang passt de bal in één keer door. Ulind bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knight Riders 54%, Chennai City FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Knight Riders - Chennai City FC 1:1