Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayank`s El Matador
4d Tactiek 424
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.8 gemiddelde waardering 27.3
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Klungelig pakt Prieto de bal. Ganguly bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - El Matador 0:1

9e minuut.
Saunders rent richting de bal. Saunders passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Manendra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - El Matador 0:2

17e minuut.
Amitava geeft de bal voor. Ganguly controleert de bal met de borst. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Ganguly probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelaka rent richting de bal. Roopak verovert de bal door een tackle van achteren. Roopak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - El Matador 0:3

24e minuut.
Amitava met een sublieme pass. Thogulva is nu in balbezit. Thogulva met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saunders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Amitava speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Thogulva is nu in balbezit. Thogulva geeft een hoge lob. Manendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen. Vijayabhas speelt de bal door. Gärtig is nu in balbezit. Mecca verovert de bal door een tackle van achteren. Mecca schiet op doel. Neeharika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel. Neeharika bokst de bal weg.

44e minuut.
Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders passt de bal in één keer door. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 72%, El Matador 28%.
Mayank`s - El Matador 0:3

66e minuut.
Sarika kopt de bal weg. Manjiunath rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel. Manendra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - El Matador 0:4

67e minuut.
Primal is nu in balbezit. Primal passt de bal met de wreef. Puja probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Manendra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Roopak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skadberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Roopak de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayank`s - El Matador 0:5

75e minuut.
Roopak speelt de bal door. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva geeft de bal voor. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayank`s 59%, El Matador 41%.
Mayank`s - El Matador 0:5