Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Matador Mayank`s
424 Tactiek 4d
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Saunders rent richting de bal. Saunders passt de bal in één keer door. Vijayabhas rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto geeft een hoge lob. Manendra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Manjiunath geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thogulva met een snelle inworp. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daar is Thogulva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thogulva passt de bal met de wreef. Puja bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Amitava onderschept slim de pass. Amitava speelt de bal door. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thogulva geeft een hoge lob. Skadberg kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Manjiunath is nu in balbezit. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjiunath rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Thogulva is nu in balbezit. Thogulva speelt de bal door. Roopak rent richting de bal. Roopak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Matador 43%, Mayank`s 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Matador - Mayank`s 0:0

47e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puja verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Saunders is nu in balbezit. Saunders geeft een lange en hoge pass. Primal rent richting de bal. Primal haalt uit met een fantastische trap. Manendra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kelaka is nu in balbezit. Kelaka geeft een lange en hoge pass. Skadberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Primal de bal. Primal schiet op doel. Manendra bokst de bal weg. Roopak is nu in balbezit. Roopak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Mayank`s 1:0

56e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Gajendra onderschept slim de pass. Gajendra passt de bal in één keer door. Roopak rent richting de bal. Roopak draait met de bal, schiet en ... Manendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kelaka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Primal met de inworp. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Thogulva speelt de bal door. Amitava rent richting de bal. Gajendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg onderschept slim de pass. Skadberg geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Thogulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Manjiunath ... Strafschop! Thogulva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prieto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Mayank`s 2:0

83e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelaka is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Mayank`s 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Matador 24%, Mayank`s 76%.
El Matador - Mayank`s 3:0