Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MYLFC abhi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Mirajkar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chittor de bal. Chittor passt de bal met de wreef. Satyavrat geeft een hoge lob. Chawd krijgt zijn hoofd ertegen. Subhangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Swanimathan rent richting de bal. Swanimathan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Satyavrat de bal. Chittor rent richting de bal. Chittor draait met de bal, schiet en ... Saumya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gargeya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargeya met een sublieme pass. Chawd rent richting de bal. Chawd haalt uit met een fantastische trap. Subhangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYLFC - abhi 0:1

44e minuut.
Buddhadev met een sublieme pass. Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittor passt de bal met de wreef. Gundlapalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundlapalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 63%, abhi 37%.
MYLFC - abhi 0:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vattyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godambe heeft problemen om de bal te vangen. Godambe geeft een lange en hoge pass. Mohanty geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYLFC 57%, abhi 43%.
MYLFC - abhi 0:1