Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simito jbblasters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sivaram onderschept slim de pass. Sivaram passt de bal zonder na te denken. Daar is Kanak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laul rent richting de bal. Laul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Muthukumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendharkar onderschept slim de pass. Pendharkar geeft een lange en hoge pass. Senapati rent richting de bal. Senapati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Mangalampally bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalampally probeert naar een medespeler te passen. Senapati is nu in balbezit. Senapati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sivaram kopt de bal weg. Mangalampally is nu in balbezit. Mangalampally met een sublieme pass. Senapati rent richting de bal. Senapati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jindal onderschept slim de pass. Jindal passt de bal in één keer door. Senapati is nu in balbezit. Senapati schiet op doel. Vidwans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - jbblasters 0:1

27e minuut.
Talwar speelt de bal door. Brijmohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt onderschept slim de pass. Gangadutt schiet op doel. Srikant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simito - jbblasters 1:1

28e minuut.
Pendharkar rent richting de bal. Pendharkar geeft een hoge lob. Kavi kopt de bal weg. Gangadutt rent richting de bal. Gangadutt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Ruchi de bal. Senapati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suresh. Suresh krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gangadutt is nu in balbezit. Laul rent richting de bal. Brijmohan onderschept slim de pass. Gangadutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - jbblasters 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 60%, jbblasters 40%.
Simito - jbblasters 2:1

53e minuut.
Kavi met een sublieme pass. Jindal controleert de bal met de borst. Jindal speelt de bal door. Senapati rent richting de bal. Senapati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simito - jbblasters 2:2

60e minuut.
Muthukumar geeft een hoge lob. Kanak geeft de bal voor. Wadoo is nu in balbezit. Senapati is nu in balbezit. Senapati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simito - jbblasters 2:3

68e minuut.
Shivas speelt de bal door. Miranda rent richting de bal. Miranda passt de bal in één keer door. Jindal is nu in balbezit. Jindal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gangadutt schiet op doel. Brijmohan heeft problemen om de bal te vangen. Laul is nu in balbezit. Laul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Laul is nu in balbezit. Laul schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Talwar geeft de bal voor. Laul rent richting de bal. Mangalampally tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laul roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Laul kan niet meer verder spelen. Thogulva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simito 48%, jbblasters 52%.
Simito - jbblasters 2:3