Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune United Simito
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Prasannakumar heeft problemen om de bal te vangen. Prasannakumar onderschept slim de pass. Rahuldas kan de bal niet met de borst controleren. Gangadutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangadutt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Laul is nu in balbezit. Keshavan verovert de bal door een tackle van achteren. Keshavan passt de bal met de wreef. Ekachakra is nu in balbezit. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Talwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapi onderschept slim de pass. Tapi met een sublieme pass. Ekachakra rent richting de bal. Ekachakra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune United - Simito 1:0

39e minuut.
Wadoo trapt de bal weg van het doel. Mehendale kopt de bal weg. Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshavan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Keshavan speelt de bal door. Klungelig pakt Tapi de bal. Tapi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ekachakra de bal. Ekachakra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 28%, Simito 72%.
Pune United - Simito 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune United 47%, Simito 53%.
Pune United - Simito 1:0