Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Matador Chennai City FC
424 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Skadberg onderschept slim de pass. Skadberg passt de bal in één keer door. Roopak is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sammeta geeft de bal voor. Gärtig kopt de bal weg. Nimbalkar rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sammeta trapt de bal weg van het doel. Nimbalkar kan de bal niet met de borst controleren. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dhrtiman rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto passt de bal zonder na te denken. Roopak rent richting de bal. Roopak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal zonder na te denken. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Chennai City FC 1:0

22e minuut.
Sangha probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarika met een snelle inworp. Thogulva rent richting de bal. Thogulva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Prajna kopt de bal weg. Gärtig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanzgiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzgiri draait met de bal, schiet en ... Neeharika maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Matador 46%, Chennai City FC 54%.
El Matador - Chennai City FC 1:0

47e minuut.
Skadberg rent richting de bal. Skadberg met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Roopak rent richting de bal. Roopak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Prieto speelt de bal door. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammeta verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Chennai City FC 2:0

49e minuut.
Prieto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surabhi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Amitava speelt de bal door. Surabhi heeft problemen om de bal te vangen. Surabhi passt de bal zonder na te denken. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg onderschept slim de pass. Skadberg speelt de bal door. Roopak rent richting de bal. Roopak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Thogulva rent richting de bal. Thogulva geeft een lange en hoge pass. Primal rent richting de bal. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Primal neemt de hoekschop. Daar is Amitava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roopak rent richting de bal. Roopak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dhrtiman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Primal zal de hoekschop nemen. Amitava heeft problemen om de bal te vangen. Thogulva rent richting de bal. Thogulva passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sammeta passt de bal met de wreef. Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg probeert naar een medespeler te passen. Roopak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Matador - Chennai City FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Matador 15%, Chennai City FC 85%.
El Matador - Chennai City FC 3:0